Fart og kjøring i havneområdet.

Vi observerer stadig at en del båtførere tror at 5 knops grensa er en minimums grense for fart i havna og mellom bryggene til Gyltesø Båtforening og BBF. Vi i styret ber om at ALLE tar hensyn og kjører slik at man ikke lager unødvendig sjø/bølger. Du sparer ikke mange sekunder på å irritere andre båteiere med uvettig kjøring. Ta dere sammen og ta en kikk bak båten din, det er der bølgene er, ikke foran.

Kontakt oss.

 

 
59°53′N
10°34′E

Bjerkøyveien 14
41479081
post@bjerkbat.no

Fasiliteter

Et alternativ til 17. mai toget.

Det blir arrangert en båt kortesje 17. mai slik at vi kan feire 17. mai sammen, på en litt annen måte. Gå inn på Facebook https://www.facebook.com/events/15093 for informasjon.

17. mai til sjøs

Viktig informasjon fra styret.

Styret i BBF følger de retningslinjer som styresmaktene til en hver tid kommer med. Dette medfører bl.a. at vi ikke kan gjennomføre årsmøtet, slik vedtektene sier. Vi vil legge ut alle papirer på Min side når revidert regnskap foreligger. Vi vil kalle inn til årsmøte så snart situasjonen tilsier at vi kan gjennomføre møte.

Når årsmøte papirene legges ut, vil kode til vaktbua også legges ut. Da er det viktig at ALLE er innom å henter sitte p-bevis for 2020. Det vil bli kontroll av parkering i sommer og de som ikke har kort vil får et gebyr. Dette fordi parkeringsplassen er forbehold våre medlemmer og ikke alle tilfeldige parkeringer. Da er det viktig å vise at man parkerer lovlig.

Følg med på hjemmesiden vår for informasjon framover!

Litt info fra styret.

Styret har fått en del spørsmål om hvorfor det stod et aggregat ved bua vår på moloen i påsken. Årsak var ganske enkelt det at tirsdag i påskeuka gikk strømmen på brygga, det innbefattet også basestasjon til Telenor som leier plass av oss i nevnte bu. Vi kontaktet elektriker som kontaterte en kortslutning i tilførselskabelen som ligger i sjøen mellom Mathisodden og brygga. Dette er Skagerak sin kabel. De kom onsdag og konstaterte en kortslutning ca. 15 meter ute i sjøen. Siden det var påske og de kun hadde beredskaspsbemanning og for at Telenor ikke skulle få problemer ble det satt ut et aggregat. Kabelen ble reparert tirsdag etter påske, så nå er alt i orden.

Årsmøtepapirer og P-kort.

Årsmøtepapirer er lagt ut på Min side til de med andelsplass. Alle med båtplass kan nå hente p-kort i vaktbua. Kode er sendt til dere. Styret ber om at p-kortene hentes så raskt som mulig og BENYTTES. Husk kvitter for kortene. P-kortene SKAL ligge godt synlig i frontruta på bilen. Det vil bli kontroller etter hvert, da vi ser at mange turgåere benytter parkeringen vår. Parkeringen skal være forbeholdt BBFs medlemmer.  

Ikke lenger mulig å søke båtplass hos oss.

Vi ser nå at vi har så lange ventelister, at vi vil stoppe muligheten for å søke plass hos oss. Det er p.t. ventetid på 10 til 15 år for en andelsplass, noe kortere for jolleplass, men allikevel svært lang ventetid på disse plassene også. Styret mener at det vil bare skape falske forhåpninger hvis vi tar inn flere søknader nå. Vi beklager selvfølgelig dette, men vi må forholde oss til realitetene.

Førstegangsregistrering

Når du nå får til sendt brukernavn (medlemnummeret ditt) og passord, logger du deg inn og gjennomfører førstegangsregistreringen.

Fyll inn alle punkter nøye.

Ønsker du å bytte passord trykker du på "Bytt passord" og legger inn det du ønsker.
Hvis dere må redigere noe på Min side trykk på den blå pennen øverst, husk å lagre på samme plass.Brukermanual finner du her.

Internet Explorer

Internet Explorer støttes ikke lenger når du logger deg inn på våre nettsider og "Min Side". Denne nettleseren støtter ikke moderne web-teknologi, og videreutvikles ikke lenger av Microsoft.

Nettleseren "Internet Explorer" ble faset ut av Microsoft for flere år siden og ble erstattet av Microsoft Edge. Dessverre er Internet Explorer fortsatt i bruk mange steder, særlig i bedrifter. Stadig flere nettsteder er ikke lengre kompatible med nettleseren. 

Dette betyr at hvis du i dag bruker Internet Explorer, så må du bytte til en annen nettleser innen 1. mai 2019 for å komme inn på "Min Side". Vi anbefaler å ta i bruk en moderne nettleser som Google ChromeMozilla Firefox eller Microsofts nye Edge (følger med alle Windows 10 og nyere).

Registering.

Vi vil i løpet av et par dager sende ut brukernavn og passord til alle medlemmer, slik at dere kan ta registreringsrunden og får da opprettet "Min side" Når dette er gjort vil vi sende ut faktura for 2019. Vær nøye med utfylling av registreringsrunden, da dette vil lett arbeidet videre for styret og gi oss en god oversikt.

Ønsker du boblehavn i vinter?

Ønsker du å ligge i boblehavn i vinter, så kontakt styret via e-post: post@bjerkbat.no
Hilsen styret